Козинська
селищна рада

Обухівського району
Київської області

Козинська селищна рада оголошує конкурс з відбору виконавця робіт із землеустрою

- Вид робіт: розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
- Мета: формування земельної ділянки у порядку її відведення із земель комунальної власності з метою подальшого продажу права оренди на неї на конкурентних засадах (земельних торгах).
- Дані про земельну ділянку: орієнтовна площа земельної ділянки 0,08 га, для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей на території Київської області, Обухівського району, смт. Козин.

Умови конкурсу та перелік документів, які подаються на конкурс, наведені в Положенні про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, нормативної грошової оцінки земельних ділянок, яке затверджене рішенням двадцять п’ятої сесії Козинської селищної ради восьмого скликання № 14 від 08.09.2022 року, та розміщені на сайті Козинської селищної ради (www.kosin.org.ua).

Адреса для подання документів для участі в конкурсі: 08711, Київська область, Обухівський район, смт. Козин, вул. Партизанська, 2, приймальня селищного голови.

Телефон для довідок: +38(063)954-91-78

Термін прийняття документів: протягом 10 календарних днів з дня виходу оголошення про проведення конкурсу, а саме до 09 березня 2023 року включно.

Дата та місце проведення конкурсу: 17 березня 2022 року об 11.00 в приміщенні Козинської селищної ради за адресою: Київська область, Обухівський район, смт. Козин, вул. Партизанська, 2.

наверх